Reis door de vele kastelen van Duitsland en zie de architecturale verjonging van Berlijn en het geweldige nachtleven, de middeleeuwse steden samen met het netwerk van kanalen en meren op de plaatsen Brandenburg en Oldenburg, de vogels en dieren in het wild uit het natuurreservaat Spread, de kastelen in Potsdam, Brandenburg en Heisenberg. Of cruise door het hart van Duitsland over zijn beroemde rivieren, de Rijn en de Donau, helemaal naar Oostenrijk en verder. Vakantiehuizen giethoorn (Nederland) u ziet het prachtige, ongerepte landschap met sprookjesachtige kastelen, charmante steden en dorpen, genieten van vissen in de meren en alle andere voorzieningen en lekker eten wacht op u.

Frankrijk – elke plaats heeft zijn kenmerkende waterwegen die mogelijkheden bieden voor visuele en gastronomische hoogstandjes. Het Canal d Midi in Zuid-Frankrijk verbindt de Atlantische Oceaan met de Middellandse Zee. Vakantiehuizen giethoorn (Nederland) het heeft een acht-sluis trap in Fontanelles en kan worden vermeld als een werelderfgoed door UNESCO. Elk gebied van Frankrijk, de Marguerite, Aquitaine, Lot, Charter, BourgondiĆ«, Vernier’s, Loire, Bretagne, Elzas Lorraine levert een fantastisch landschap, dieren in het wild en vogels, vissen, en het is een eigen unieke regionale gerechten en wijn specialiteiten, door vijand gras en truffels tot zeevruchten, fijne cognac en wijnen. Vakantiehuizen giethoorn (Nederland) glijden langs de grachten en rivieren van Frankrijk en kijken naar Napoleontische kastelen, bossen, Gallische steden en dorpen en landschappen om iedereen te inspireren.

Er is zoveel meer te zeggen over varen in Europa, maar waar u ook op vakantie naar op zoek bent, een vaarvakantie stelt u in staat om met een ontspannen snelheid te bezoeken en de wereld vanuit een heel ander perspectief te bekijken. Vakantiehuizen Giethoorn (Nederland) proeven de regionale keuken en halen zowel tijdloos als modern uit de cultuur en doen alles van ontspanning.